FINANCIERING EN VERZEKERING.

Financieringen
Opel Garage Baeten bemiddelt financieringen op maat voor Opel-klanten bij GMAC Financial Services. Sinds 1919 biedt GMAC financieringen die perfect passen bij het budget en de levensstijl van de GM-klanten. Welke afbetalingsformule heeft uw voorkeur?

  Bij verkoop op afbetaling bepaalt u zelf het voorschot (minimum 15 % van het factuurbedrag) en, binnen de wettelijke beperkingen, het aantal maandelijkse aflossingen die gedurende de hele looptijd ongewijzigd blijven. Zo houdt u uw budget perfect onder controle zonder verrassingen!
  Bij een lening op afbetaling hebt u dezelfde voordelen, maar u kunt er dan zelfs voor kiezen om geen voorschot te betalen.


 

 

Verzekeringen
Hopelijk moet u uw verzekering nooit gebruiken – maar omdat niemand u dat kan garanderen, is het raadzaam de wet te volgen en er wel een te nemen. Met een speciale Opel-verzekering bent u nóg beter beschermd. Waarom?

 

 

  De omniumverzekering van Opel kent een waardegarantie van drie jaar!
  Bij totaalverlies kan u bij de Opel-verzekering kiezen voor een schadevergoeding in geld. Maar kiest u voor een nieuwe Opel, dan garandeert de Opel- verzekering u drie jaar lang een nieuwe Opel van dezelfde cataloguswaarde.
  Bij diefstal krijgt u tot 30 dagen lang een gratis vervangwagen. 

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens