ONDERHOUD EN HERSTELLING

Onderhoud
Het onderhouden van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid. Daarnaast kunt u met goed en tijdig onderhoud onnodige reparaties voorkomen. Garage Baeten is een onafhankelijke Opel Specialist, wij bieden onderhoud voor Opel personen en bedrijfswagens. Met Bosch Car Service onderhouden we ook andere merken. En daarbij durven wij te zeggen met dezelfde kwaliteit en garantie als bij de dealer. Wij kennen onze klant en zijn of haar auto.
Ook klanten die elders een nieuwe of tweedehands Opel hebben gekocht zijn welkom.

Eerlijk onderhoud
Wij adviseren u om in elk geval één keer per jaar, afhankelijk van het aantal kilometers wat u rijd, uw auto te brengen voor onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we naar de fabrieksspecificaties en doen we wat we met u hebben afgesproken. Daarnaast kunnen we u ook adviseren over ‘wat eraan zit te komen’.
Mochten we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt of herstelling zaken aantreffen waarbij we reparatie of vervanging aanbevelen dan nemen wij altijd even contact met u op.

Vervangwagen of fiets
Uw Auto in onze garage? Onze Opel in uw garage!
Als u uw auto bij Garage Baeten brengt voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, carrosserieherstelling dan zorgen wij ook dat u mobiel blijft.

U kunt bij het maken van een afspraak aangeven dat u gebruik wilt maken van een vervangwagen of leenfiets, wij zullen deze dan voor u reserveren.

Vervangwagen  27 € / DAG / Gratis Fiets.

We beschikken over verschillende vervangwagens, deze zijn omnium verzekerd.
De vervangwagen wordt meegegeven met een volle tank brandstof, wij vragen u de auto voor inlevering weer vol te tanken.