ONDERHOUD EN HERSTELLING

Onderhoud
Het onderhouden van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid. Daarnaast kunt u met goed en tijdig onderhoud onnodige reparaties voorkomen. Garage Baeten is een onafhankelijke Opel Specialist, wij bieden onderhoud voor personen en bedrijfswagens. Met Bosch Car Service bieden we advies, reparatie en onderhoud aan alle auto's van alle merken.  En daarbij durven wij te zeggen met dezelfde kwaliteit en garantie als bij de dealer. Wij kennen onze klant en zijn of haar auto.
Ook klanten die elders een nieuwe of tweedehands Opel of ander Merk hebben gekocht zijn welkom.

Fabrieksgarantie
Bij Bosch Car Service Baeten behoudt u bij onderhoud en herstel de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de wagen kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe wagen en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. wij werken volgens de voorschriften van de fabrikant en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft.

Eerlijk onderhoud
Wij adviseren u om in elk geval één keer per jaar, afhankelijk van het aantal kilometers wat u rijd, uw auto te brengen voor onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we naar de fabrieksspecificaties en doen we wat we met u hebben afgesproken. Daarnaast kunnen we u ook adviseren over ‘wat eraan zit te komen’.
Mochten we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt of herstelling zaken aantreffen waarbij we reparatie of vervanging aanbevelen dan nemen wij altijd even contact met u op.

Vervangwagen of fiets
Uw Auto in onze garage? Onze vervangauto in uw garage!
Als u uw auto bij Garage Baeten brengt voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, carrosserieherstelling dan zorgen wij ook dat u mobiel blijft.

U kunt bij het maken van een afspraak aangeven dat u gebruik wilt maken van een vervangwagen of leenfiets, wij zullen deze dan voor u reserveren.

Vervangwagen  32 € / DAG  of Gratis Leenfiets.

We beschikken over verschillende vervangwagens, deze zijn omnium verzekerd.
De vervangwagen wordt meegegeven met een volle tank brandstof, wij vragen u de auto voor inlevering weer vol te tanken.